Slider

Календар на събитията


Девети годишни награди на фондация "Енчо Керязов" "Нощ на звездите"

Зала "Арена Армеец"
бул. "Асен Йорданов"
София
029871333, 028006272
http://www.arenaarmeecsofia.com/
Tова може да се види само в България и само в София! Едно ЕДИНСТВЕНО представление, в което участват най-големите звезди от световния шоу бизнес.
В ДЕВЕТАТА НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ…
Пролетта идва с магията на най-зрелищния спектакъл „Нощ на звездите“ на 21март 2020 година, зала „Арена Армеец“! За девета поредна година, Арената в София ще се отвори, за да посрещне най-големите звезди от сцените на Монте Карло, водени от легендарния български акробат Енчо Керязов. Те ще посетят София, за да подкрепят талантливите деца на България. Сцената ще бъде арена на различни галактики, а шоуто гарантирано, ще бъде невиждано! Ще станете свидетели на един спектакъл, който ще Ви пренесе в друг свят, шоу, което ще подари на сетивата Ви блаженство, а границите му са… в Космоса!
НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ НА ФОНДАЦИЯ „ЕНЧО КЕРЯЗОВ”!
Зад нашата кауза застанаха личности като Арнолд Шварценегер, Роджер Федерер, Джералдин Чаплин и плеяда знакови български спортисти и звезди от шоу бизнеса. Подкрепи българските можещи деца! Ела и бъди част от най-зрелищното събитие в България! Очаквайте деветата Нощ на звездите на Фондация „Енчо Керязов”!

Музикално и танцово изкуство

събота 21 март 2020

София

бул. "Асен Йорданов"

n/a

Нашата анкета

Какво в туристическия ни сайт беше най-полезно за вас?
Можете да изберете един отговор:
Резултати Всички анкети