Slider

Календар на събитията


Flat View
See by year
Monthly View
See by month
Weekly View
See by week
Daily View
See Today
Search
Търси

Музикално и танцово изкуство

петък 20 април 2018
16 април 2018 - 22 април 2018
Април 2018
21.04.2018

Концерт на Симфоничен оркестър на БНР

Билети на касите на Рекламно-информационния център на БНР (бул. „Драган Цанков“ 4) и на „Кантус Фирмус“ в зала „България“.
Музикално и танцово изкуство
21.04.2018

FOREVER SYLVIE

Най-успешната световна звезда от български произход – Силви Вартан, се завръща в страната ни с последното за музикалната ѝ кариера турне. Тя ще изнесе у нас два специални концерта – на 19.04.2018 г. в Двореца на културата и спорта във Варна и на 21.04.2018 г. в зала 1 на НДК, с които певицата ще се сбогува с българската публика. Прощалните концерти ще са най-грандиозните до момента и ще включват най-популярните и обичани песни от всички албуми на изпълнителката досега.
Музикално и танцово изкуство
21.04.2018

ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ

Култовите български банди се събират за първи път заедно на голяма сцена за исторически рок концерт. Близо 40 музиканти ще се качат последователно на сцената, за да изпълнят на живо в тези състави, някои от любимите за цели поколения култови песни. Интересен факт е, че всяка от тези групи навършва 30 години от създаването си през 2018-та година.
Музикално и танцово изкуство
22.04.2018

IV концерт от цикъла "Годишните времена"

КОНЦЕРТ, ПОСВЕТЕН НА 90-ГОДИШНИНАТА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ПРОФ. ДОБРИ ПАЛИЕВ Василена Серафимова, ударни инструменти Христо Йоцов, ударни инструменти Ансамбъл „Тупан“ Хор „Мистерията на българските гласове“ В програмата: СТ. ЯНКУЛОВ, Д. ПАЛИЕВ, Ц. МИНКИН, Г, АРНАУДОВ, Р. БОЯДЖИЕВ-СИН, ХР. ЙОЦОВ.
Музикално и танцово изкуство
23.04.2018

Музиката на Европа – Швеция

Аннастина Малм – сопран
Анна Кристенсън – пиано
Творби от Вилхелм Стенхамър, Уго Алфвен, Йоста Нистром, Гунар де Фрумери
"Музиката на Европа" се реализира с финансовата подкрепа на програма "Културна програма за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018" на Национален фонд "Култура".
Музикално и танцово изкуство
24.04.2018

Концерт на Духов квинтет към Софийска Филхармония

Кремена Ачева, флейта Валентин Методиев, обой Михаил Живков, кларинет Мартин Стоянов, фагот Красимир Костадинов, валдхорна със специалното участие на Виктория Василенко, пиано В програмата: Клавирни секстети от Фр. ПУЛЕНК и Л. ТЮЙЛЕ.
Музикално и танцово изкуство
24.04.2018

АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ ПРЕДСТАВЯ "SYMPHONY – JAZZ"

Симфоничен джаз и фолклорни пиеси от световната и родна сцена – това ще включва предстоящият музикален проект на композитора и пианист Ангел Заберски. Той ще събере едни от най-популярните имена от българската джаз сцена: Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Мартин Ташев, Стоян Янкулов-Стунджи, Тодор Бакърджиев, Борис Таслев, Михаил Михайлов и Димитър Узунов, 38 членен щрайх оркестър с диригент Григор Паликаров, както и интересни гост-солисти.
Музикално и танцово изкуство
25.04.2018

АКАПЕЛЕН КОНЦЕРТ НАСОФИЙСКИ КАМЕРЕН ХОР „В. АРНАУДОВ“ с диригент проф. Теодора Павлович

Храм „Св. София“
В програмата: Църковно-славянски /западни/ песнопения от Добри Христов, Йоан Кукузел, Петър Динев, Александър Текелиев и др.
Музикално и танцово изкуство
25.04.2018

Концерт на студенти от НМА „ проф. П. Владигеров“

Концерт на студенти от НМА „ проф. П.Владигеров“ - теоретичен факултет.
Музикално и танцово изкуство