Slider

Новини


ПОСЕТЕТЕ ЩАНДА НА СОФИЯ НА ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018”

За 35-ти пореден път в София ще се проведе международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Място на събитието е Интер Експо център – София, а периодът е от 14 до 16 февруари 2018 г. Това e най-голямата борса за професионалисти в туристическата индустрия в България и една от най-големите в Югоизточна Европа.

През 2018 г. при представянето на София по време на борсата ще се заложи на две основни теми - титлата „София – Европейска столица на спорта 2018“ и София – целогодишна туристическа дестинация за културен туризъм. За всяка от двете основни теми е подбрана и атрактивна анимация.

В спортния сектор на щанда на ОП „Туризъм” съвместно с организацията „Алчни за спорт” ще дадат възможност на посетители да ходят на скачащи кокили и да тренират с "шапка с топка" - иновативен координационен тренажор. Предвидена е игра на дартс с много награди и изненади.

В сектора за културен туризъм посетителите ще получат информация за най-новите туристически атракции на София: Археологическия парк "Западна порта на Сердика" и Триъгълната кула на Сердика. По един напълно нов и интригуващ начин гостите на щанда ще могат да видят съвсем реалистичните 3D модели на емблематичните за столицата базилика „Св. София“ и Боянска църква. Мобилно приложение, разработено към платформата, дава възможност посетителите да станат част от анимираната история и да научат повече за конкретното място чрез виртуална разходка с добавена реалност.

ОЧАКВАМЕ ВИ! ЩАНД: 3-Е-14!