Slider

Новини


SoFest - Западни Балкани – София 2018

Сряда, 09 Май 2018

SoFest - Западни Балкани, София 2018 е първият по рода си столичен фестивал, обединяващ балканските бизнес, култура и изкуство, който ще се проведе от 09-ти до 13-ти май на следните места: Sofia Live Club, Централен Военен Клуб и градинката „Кристал“. Фестивалът е посветен на Западните Балкани какъвто е и един от приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС и тема на срещата на върха, която ще се проведе на 17 май 2018 г. Чрез фестивала организаторите целят да покажат историята, общите традиции на България и страните от Западните Балкани, голяма част от богатата духовна палитра на народите, живеещи на Балканите в различни сфери на изкуството и културата.

SoFest 2018 е част от календара на Българското председателство на Съвета на ЕС и ще премине под патронажа на г-жа Лиляна Павлова – Министър на Българското председателство на Съвета на ЕС, на г-жа Йорданка Фандъкова – Кмет на София и любезното съдействие на Столична община.

Повече информация за SoFest 2018 ще намерите в сайта на фестивала - sofest.avgroup-bulgaria.com и на Фейсбук страницата на ферстивала - SoFestSofia.