Slider

Новини


Webit е водещото дигитално и технологично събитие на Българското Председателство на Съвета на ЕС!

Понеделник, 25 Юни 2018

От 25 до 27 юни 2018 г. София ще бъде домакин на десетото европейско издание на Webit.Festival 2018 . То се провежда под патронажа на министър-председателя на България, г-н Бойко Борисов и кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова.

Уникалната комбинация от повече от 6000 участници (почти 67% от които са на висше световно ниво) с над 1000 политици и регулатори прави Webit предпочитаната платформа за срещи и изложения за много от най-иновативните и влиятелни компании в света. Всички те се събират да обсъдят цифровото бъдеще на Европа.

Пленарната сесия на Webit се председателства от Еврокомисаря по цифровата икономика и общество, г-жа Мария Габриел.

Webit.Festival Europe е несравнимо място за срещи с лидерите на дигиталната и техническата индустрия от цял ​​свят заедно със стотици политици от Европа.

Благодарение на своята фестивална природа, Webit е подходящо място за изграждане на дълготрайни бизнес и лични отношения с влиятелни личности и медии.

Webit представя най-голямото състезание за стартиращи компании в Европа - “Игрите за Предприемачи”, където ще мерят сили най-добрите 200 Startup и Scaleup компании, избрани от над 2800 подадени заявления.

Webit.Foundation предоставя на всички избрани стартиращи фирми безвъзмездно изложбени маси и билети за Webit. За разлика от всички други европейски събития, Webit не само предоставя всичко безплатно, но също така награждава с чек за €200’000 победителят в състезанието!

Повече информация за програмата, лекторите и билети за фестивала, можете да намерите тук: www.webit.bg