Slider

Новини


Webit е водещото дигитално и технологично събитие на Българското Председателство на Съвета на ЕС!

От 25 до 27 юни 2018 г. София ще бъде домакин на десетото европейско издание на Webit.Festival 2018 . То се провежда под патронажа на министър-председателя на България, г-н Бойко Борисов и кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова.

Уникалната комбинация от повече от 6000 участници (почти 67% от които са на висше световно ниво) с над 1000 политици и регулатори прави Webit предпочитаната платформа за срещи и изложения за много от най-иновативните и влиятелни компании в света. Всички те се събират да обсъдят цифровото бъдеще на Европа.

Пленарната сесия на Webit се председателства от Еврокомисаря по цифровата икономика и общество, г-жа Мария Габриел.

Webit.Festival Europe е несравнимо място за срещи с лидерите на дигиталната и техническата индустрия от цял ​​свят заедно със стотици политици от Европа.

Благодарение на своята фестивална природа, Webit е подходящо място за изграждане на дълготрайни бизнес и лични отношения с влиятелни личности и медии.

Webit представя най-голямото състезание за стартиращи компании в Европа - “Игрите за Предприемачи”, където ще мерят сили най-добрите 200 Startup и Scaleup компании, избрани от над 2800 подадени заявления.

Webit.Foundation предоставя на всички избрани стартиращи фирми безвъзмездно изложбени маси и билети за Webit. За разлика от всички други европейски събития, Webit не само предоставя всичко безплатно, но също така награждава с чек за €200’000 победителят в състезанието!

Повече информация за програмата, лекторите и билети за фестивала, можете да намерите тук: www.webit.bg