Slider

Новини


НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2019 СОФИЯ ОТБЕЛЯЗВА ДВА ЮБИЛЕЯ

Понеделник, 04 Февруари 2019

НА ИЗЛОЖЕНИЕТО „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2019“ СОФИЯ ОТБЕЛЯЗВА ДВА ЮБИЛЕЯ - СВОИТЕ 140 ГОДИНИ КАТО СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ И 60 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БНТ

 

От 14 до16 февруари 2019 г. в българската столица ще се проведе 36-то издание на най-голямата международна туристическа борса на Балканите „Ваканция и СПА Експо 2019“. Щандът на София в зала 3 на Интер Експо Център ви очаква в дните на изложението, за да ви потопи в магията на филмовото изкуство, за да представи интересни факти за София и нейните туристически забележителности, за да отбележи 60-тия юбилей на първата национална обществена телевизионна програма в България и за да разкаже какво е опазено в паметта на филмовите ленти за 140-годишната история на София като столица на България.

През 2019 г. се отбелязват и 140 години от свикването на Първото учредително Народно събрание, Първото Велико Народно Събрание и Първото Обикновено Народно Събрание. Навършват се и 140 години от избирането на Александър Батенберг за княз на България. На щанда на София ОП „Туризъм“ и БНТ ще създадат своеобразен киносалон, в който ще се прожектират филми, ще се предоставят рекламно-информационни материали за София на български и други езици. Ще могат да бъдат закупени и сувенири.

София ви очаква! Заповядайте на щанда ни – като на кино с кинопрожекции!